Handelsbetingelser ved køb af bog - Jacob Ernst Food
Generel information

Jacobs Gourmet Catering ApS
Højvangen 15b
3480 Fredensborg

+45 20 49 06 76
post@jacobernstfood.dk
CVR: 40 66 69 58

Bestilling

Når du bestiller et produkt på jacobernstfood.dk vil du modtage en e-mailbekræftelse. Bemærk venligst, at købet ikke er bekræftet, før du modtager en endelig ordre- og forsendelsesbekræftelse.

Betaling

Du kan betale med VISA, VISA Dankort, MasterCard, Maestro BS, JCB. Du kan kun betale i DKK. Betalingen trækkes fra din konto, så snart din bestilling er afsendt.

Hvis du bestiller til levering i et EU-land, inkluderer alle vores priser 25% dansk moms.

Levering

Alle bestillinger sendes inden for 1-3 arbejdsdage, såfremt varerne er på lager.

LEVERINGSPRISER
Danmark: 50,00 kr. / 1-3 hverdage

Returnering af varer

Der kan returneres inden for 14 dage fra modtagelsen. Produktet skal være i ubrugt og ubeskadiget tilstand. Venligst pak og emballér med forsigtighed for at sikre, at det returnerede produkt ikke bliver beskadiget under forsendelse. Vedlæg en kopi af den oprindelige faktura.

Alle returforsendelsesomkostninger betales af køber. Når returvaren er modtaget og godkendt, refunderes den fulde købesum direkte til din bankkonto.

Returnér venligst produkterne til:
Jacobs Gourmet Catering ApS
Højvangen 15b
3480 Fredensborg

Har du spørgsmål, kontakt venligst post@jacobernstfood.dk.

24 måneders reklamationsret

Hvis du opdager problemer med produkter fra Jacobs Gourmet Catering ApS, bedes du reklamere så hurtigt som muligt og maks. 2 måneder efter at fejlen blev opdaget.

Når du handler hos jacobernstfood.dk har du 24 måneders garanti. Det betyder, at du enten kan få købet ombyttet, refunderet eller få et afslag i prisen (afhængigt af hvad der er galt).

Det er naturligvis et krav, at klagen er berettiget, og at fejlen ikke skyldes forkert anvendelse af produktet, almindelig slitage eller uagtsom adfærd.

Når du returnerer produktet, bedes du beskrive årsagen til returneringen så detaljeret som muligt til:
Jacobs Gourmet Catering ApS
Højvangen 15b
3480 Fredensborg

Klager

Jacob Ernst Food handler i overensstemmelse med de retningslinjer der er fastlagt af Konkurrence- og forbrugerstyrelsen (The Danish Competition and Consumer Authority).

Du har mulighed for at klage efter reglerne i Købeloven.

Privatlivspolitik

Databeskyttelse er af yderst stor vigtighed for os, så alle dine data behandles med fortrolighed og deles ikke med tredjepart.

Ved køb hos jacobernstfood.dk beder du bedt om at oplyse navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. I henhold til bogføringsloven skal vi opbevare disse oplysninger i fem år, hvorefter alle de oplysninger slettes.

I henhold til Personoplysningsloven har du altid krav på at få oplyst, præcis hvilke oplysninger vi gemmer om dig. Har du spørgsmål til vores privatlivspolitik, er du velkommen til at kontakte os på post@jacobernstfood.dk.

Kontakt os

Jacobs Gourmet Catering ApS
Højvangen 15B
3480 Fredensborg
+45 20 49 06 76
post@jacobernstfood.dk

Telefontid

Mandag – Fredag:
8.00-18.30

Lørdag:
10.00-14.00