SIDSTE FRIST FOR BESTILLING FREDAG D. 31. MARTS KL. 16.00
AFHENTNNING:
SKÆRTORSDAG D. 6. APRIL & LØRDAG D. 8. APRIL (BEGGE DAGE FRA KL 12.00-13.00)
I KØKKENET PÅ HØJVANGEN 15B
DEN BESTILTE FROKOST KAN SERVERES SAMME DAG ELLER DEN FØLGENDE DAG.
DER MEDFØLGER INSTRUKTION TIL DEN SIDSTE TILBEREDNING OG SERVERING.
Påskefrokost
345 kr.
FISK
CHRISTIANSØ SILD
KARRYSILD, ÆGGESALAT, KAPERS OG KARSE
KRYDDERSILD, RØDLØGSKOMPOT, DOUBLE FRAICHE OG BRONZEFENNIKEL
GRAVAD FÆRØSK LAKS
SENNEPS SAUCE & KNÆKBRØD MED KOMMEN
STEGT HELLEFLYNDER MED SPRØD KANT
HÅNDPILLEDE REJER OG CITRON-MAYO MED SALTEDE CITRONER
DET VARME
”TARTELET ANNO 2023”
GRÅSTENHANE BRYST, DE FØRSTE ASPARGES OG LØVSTIKKE OG HØNSECREME SAUCE
LAMMECULOTTE STEGT ROSA MED ROSMARIN OG DE FØRSTE HVIDLØG
LØG-ÆBLE CHUTNEY & ROSMARIN SKY
OST OG SØDT
FÅREBRIE FRA HÅRBØLLE MEJERI
JULSØ MAESTRO, FAST GUL OST, 20 MÅNEDER LAGRET
FIGNE KOMPOT
CHOKOLADE-CAKE
LIMETÆRE MED BRÆNDT MARENGS
SARDINSK MANDELKAGE
BRØD
RUGBRØD – ØLANDS FLUTES – KNÆKBRØD
121 på lager