Private Dining

Gør lidt ekstra ud af dit private arrangement.

Private Dining

Når du skal gøre lidt ekstra ud af det.

Det er ikke en nyhed, at danskerne i højere grad end tidligere gør mere ud af private selskaber og middage. Det nye er, at vi ikke kun bestiller mad udefra, når vi skal holde konfirmation eller rund fødselsdag.

Selv ved mindre fejringer og specielle anledninger hjemme i stuen eller på terrassen kan vi nu finde på at gøre lidt ekstra ud af den gode oplevelse – om det så er for 4, 6 eller 10 gode venner eller familiemedlemmer.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om Private Dining med Jacob Ernst Food.

Det siger vores kunder

Tusind tak. Høj kvalitet og ikke sidste gang. Vi anbefaler jer til alle der gider høre på os.

Jacob Lundquist

At servere mad fra Jacob Ernst er altid en sikker succes. Det smager fantastisk og ser særdeles indbydende, moderne og lækkert ud, uanset om det er en fuld middag eller blot små hapsere til en reception.

Conni Falkner

Leverer det lækreste mad til både små og store selskaber, som man med udførlig beskrivelse selv kan lægge den sidste hånd på. En kok og serveringspersonale kan også tilkøbes og fuldende oplevelsen, så du bliver gæst i dit eget hjem.

Karen Munkedal

Definitely a good catering service. Exceptionally well constructed dishes that delivers on flavor. We have used this service for the past 3 years to cater for our company's Christmas dinner (250 people), and so far mostly everyone seems to be pleased with the food.

Jeanne-Rose Rene

Jeg har fået mad fra Jacob flere gange. Både til mindre selskaber og konfirmation. Hver gang har det været helt fantastisk med mange raffineret detaljer. Man mærker tydeligt at der bliver kræset om råvarerne og han gør sig stor umage i helhedsoplevelsen.

Flemming Erichsen

Bestil mad til dit private middagsselskab

Skal du holde en middag for din familie eller dine venner, men ikke ønsker at lave maden selv? Så kan du bestille en gourmet menu hos Jacob Ernst Food.

Vi kan både levere maden, men du kan også bestille en kok hjem til dig, som står for al maden, mens du nyder aftenen med dine gæster. 

Hos Jacob Ernst Food får du gourmet catering.
Vi ønsker at skabe en eksklusiv madoplevelse for dig, så du kan være gæst i eget selskab.

Køb bogen “Private Dining”

Privatdining er min første kogebog der bringer læseren sikkert igennem en middag. Gode fif, forberedelser og menuer, krydret med inspirerende billeder der alene kan stille sulten.

384 på lager

Din kurv
Din kurv er tomTilba