Påskefrokost
365 kr. pr. kuvert
Det kolde
CHRISTIANSØ KARRYSILD – ÆBLER, SELLERI OG VAGTELÆG
&
CHRISTIANSØ KRYDDERSILD – RØDBEDE OG PEBERROD SALAT
FÆRØSK LAKS – LET RØGET
ROGN, RYGEOST OG SMÅ SALATER
SLETHVARFILET MED SPRØD KANT
HÅNDPILLEDE REJER OG KOLD MOUSSELINE SAUCE
TATAR AF KALVEINDERLÅR
KARTOFFEL CHIPS, RAMSLØGMAYO OG SYLTEDE PERELELØG
Det varme
LAMMESKANKE BRAISERET I ØL OG URTER
TARTE TATIN AF CONFITERET DADDELTOMATER OG AUBERGINE
Ost
RED COPENHAGEN ØKO.OST PÅ KOMÆLK
FÅREOST FRA MØN, ”MØNCHEGO”
FIGNER I RØDVIN & KNÆKBRØD
Sødt
MANDELMAZARIN MED DE FØRSTE RABARBER
CITRONTÆRE MED BRÆNDT MARENGS
ITALIENSKE KAKAOMAKRON MED KARAMEL GANACHE
Brød
RUGBRØD – ØLANDS FLUTES – FOCACCIA
Afhentning
SIDSTE FRIST FOR BESTILLING LØRDAG D. 23. MARTS KL. 12.00
AFHENTNNING AF MENUEN SKÆRTORSDAG D. 28. MARTS & LØRDAG D. 30. MARTS BEGGE DAGE FRA KL 12.00-13.00 I KØKKENET PÅ HØJVANGEN 15B, 3480 FREDENSBORG
DEN BESTILTE FROKOST KAN SERVERES SAMME DAG ELLER DEN FØLGENDE DAG / DER MEDFØLGER INSTRUKTION TIL DEN SIDSTE TILBEREDNING OG SERVERING